EVEN VOORSTELLEN

basMijn naam is Sebastiaan Lammers, en ik ben Sebastiaan Installaties begonnen als ZZP’er. Hoewel het overgrote deel van de werkzaamheden door mijzelf worden uitgevoerd, vind ik het belangrijk ook mijn partner en familie te noemen. Zij staan op de achtergrond altijd voor mij klaar om te helpen met raad, daad en ondersteuning waar nodig, ook niet zakelijk aangelegen. Erg belangrijk, aangezien ik mijn volle aandacht kan houden bij het werk.
In 2003 is bij mij clusterhoofdpijn geconstateerd, en na jaren van zoeken naar werkgevers die hier mee om konden gaan, heb ik besloten niet langer voor een baas te willen werken. In 2011 ben ik daarom gestart als ZZP’er, om te kunnen doen wat ik hobbymatig altijd al graag deed. Nu ik zelf de controle heb over werktijden, zijn de medische klachten gelukkig ook sterk teruggedrongen.
In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke activiteiten met mijn partner en vrienden. Zo gaan we regelmatig uit eten, even de stad in, of wandelen we samen met de honden over natuurgebieden en door de bossen. Ook zijn wij beiden actief betrokken bij vrijwilligerswerk voor het asiel in Oldenzaal. Als we niet buitenshuis zijn, kijken we een film of speelt de een op de spelcomputer,  terwijl de ander de administratie bijhoudt.

HOE WIJ WERKEN

Eenvoudig, bereikbaar, flexibel… De drie voornaamste termen die van toepassing zijn op onze werkwijze. Wij geloven heilig in klein blijven om groot te worden.

Dat betekent voor u dat u steeds mag rekenen op persoonlijke service, wanneer het u uitkomt. Wij zijn niet vastgeroest aan gezette tijden, en maken graag een uitzondering wanneer u dat wenst. Natuurlijk belt u ons niet om 2 uur ’s nachts voor een vastgelopen printer, maar wij zullen alles in het werk stellen u zo snel mogelijk te helpen zodat u weer vlug verder kunt met waar u mee bezig was. In goed overleg is immers heel veel mogelijk! En als wij besluiten om in het weekend of ’s avonds te komen, omdat dat beter in ons schema past, betaalt ú daarvoor natuurlijk niets extra! Andersom verwachten wij overigens ook, dat u niet terugdeinst wanneer wij wel extra rekenen, als het ú beter uitkomt in het weekend, terwijl wij liever door de week langskomen.

VERANTWOORD

U kunt er van op aan, dat wij werken volgens alle richtlijnen en wetgeving die verband houden met veiligheid, gezondheid en milieu. Wij voldoen aan de wettelijk gestelde eisen met betrekking tot certificering voor elk gebied waarin wij werken, en wettelijke eisen met betrekking tot gebruik van gekeurde materialen en gereedschappen.
In het kader milieubelasting doen wij er alles aan om het milieu zo min mogelijk te belasten. Voorbeelden hiervan zijn het scheiden en hergebruiken van afval, het rijden met zuinige wagen, en het versturen van digitale facturen.
Op aanvraag tonen wij u graag de behaalde certificaten.

NAZORG

Nazorg staat bij ons hoog in het vaandel. Dat kan inhouden, dat wij u na ons bezoek zomaar even bellen om te vragen hoe het is. Of de problemen waarvoor u ons belde, niet meer zijn voorgekomen. Of u tevreden bent met de afwerking van onze werkzaamheden. Want ook nádat u de rekening heeft voldaan, voelen wij ons nog verantwoordelijk voor ons werk. Hebben wij niet terug gebeld, maar heeft u toch nog vragen of opmerkingen, dan mag u ons natuurlijk ook weer bellen. Niet alleen hebben wij een niet goed, geld terug regeling, maar natuurlijk geven wij ook garantie op ons werk, en komen wij indien nodig kosteloos nog eens langs.

NIET GOED, GELD TERUG!

Wanneer u niet tevreden bent, en wij hebben uw probleem niet kunnen oplossen, dan betaalt u uiteraard niets! Hieraan verbinden wij een paar kleine voorwaarden. Wij leggen deze graag aan u uit. Het zijn maar een paar redelijke voorwaarden.