INSTALLATIES

Bent u verhuisd? Overgestapt naar een nieuwe internetprovider? Reeds zelf geprobeerd te installeren maar niet geheel naar wens verlopen? Wij kunnen u van dienst zijn!

STORINGEN OPLOSSEN

Haperend beeld? Geluid niet synchroon? Wegvallende WiFi of traag internet? Ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn. Onze jarenlange ervaring met installaties en continue bijscholing maken dat wij snel en kundig op zoek kunnen naar de oorzaak voor allerlei storingen in uw huisinstallaties. Storingen kunnen erg vervelend zijn in het dagelijks leven, of het nu gaat om ongestoord een film kijken, of het gebruik van draadloos internet. Erger u niet langer aan slecht werkende apparatuur in huis, en maak een afspraak. En bedenk, wij hanteren een niet goed, geld terug garantie!

MONTAGE

Wij kunnen u ook van dienst zijn bij allerlei montage klussen. Denk bijvoorbeeld aan het in elkaar zetten van een tuinhuis, of speeltoestel dat u in de bouwmarkt of online heeft gekocht. Klussen die soms onnodig blijven liggen omdat u er geen tijd voor heeft, of de gereedschappen niet in huis heeft. Bel gerust voor meer informatie!

SIGNING

Binnenkort meer informatie over onze samenwerking met ’t Letteratelier te Laren. Voor al uw signing en styling van pen tot complete huisstijl.

KLUSSEN

Binnenkort meer informatie