INSTALLATIES

Bent u verhuisd? Overgestapt naar een nieuwe internetprovider? Reeds zelf geprobeerd te installeren maar niet geheel naar wens verlopen? Wij kunnen u van dienst zijn!

STORINGEN OPLOSSEN

Haperend beeld? Geluid niet synchroon? Wegvallende WiFi of traag internet? Ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn. Onze jarenlange ervaring met installaties en continue bijscholing maken dat wij snel en kundig op zoek kunnen naar de oorzaak voor allerlei storingen in uw huisinstallaties. Storingen kunnen erg vervelend zijn in het dagelijks leven, of het nu gaat om ongestoord een film kijken, of het gebruik van draadloos internet. Erger u niet langer aan slecht werkende apparatuur in huis, en maak een afspraak. En bedenk, wij hanteren een niet goed, geld terug garantie!

MONTAGE

Wij kunnen u ook van dienst zijn bij allerlei montage klussen. Denk bijvoorbeeld aan het in elkaar zetten van een tuinhuis, of speeltoestel dat u in de bouwmarkt of online heeft gekocht. Klussen die soms onnodig blijven liggen omdat u er geen tijd voor heeft, of de gereedschappen niet in huis heeft. Bel gerust voor meer informatie!

SIGNING

Sinds 2019 is Sebastiaan Installaties trots partner van ’t Letteratelier te Laren (NH). In samenwerking met ’t Letteratelier verzorgen wij nu ook het aanbrengen/monteren van reclame uitingen in retail en het bedrijfsleven.

Met klanten als supermarkten actief in Nederland en BelgiĆ« en landelijk bekende andere bedrijven, kunt u er van op aan dat de kwaliteit die geleverd word van een hoge standaard is. Of het nu om raamfolie of reclameborden gaat, het moet in het oog springen en veilig zijn aangebracht. Sebastiaan Installaties is volledig uitgerust om op uiteenlopende locaties te komen tot een bevredigend resultaat. Doordat ’t Letteratelier een eigen werkplaats heeft en veelal zelf produceert, kan er snel en met korte lijnen samengewerkt worden. Voor ’t Letteratelier is het nu ook een stuk aantrekkelijker om klussen aan te nemen in regio’s aan de andere kant van het land.

KLUSSEN

Binnenkort meer informatie