KLACHT FORMULIER

Tijdens elk bezoek, en in elke situatie, doen wij ons uiterste best om uw probleem of hulpvraag naar tevredenheid te behandelen. Natuurlijk kán het voorkomen, dat dit niet geheel naar wens is gebeurd, en dat vinden wij uitermate vervelend. Wij geven u dan ook graag de gelegenheid, om uw klacht bij ons neer te leggen. Zodoende kunnen wij samen op zoek naar een passende oplossing. Wij behandelen elke klacht met de uiterste zorg. Wij hopen echter, dat het zo ver niet hoeft te komen, en dat wij er gezamenlijk uit kunnen komen.

Wij willen u graag vragen om zoveel mogelijk informatie in onderstaand formulier in te vullen, zodat wij een goed beeld kunnen schetsen van wat er mis is gegaan, en hoe wij op zoek kunnen naar een passende oplossing. Behalve het invullen van dit formulier kunt u ons natuurlijk ook aanschrijven middels een brief, al dan niet aangetekend. Wees ook in uw brief zo volledig mogelijk, en omschrijf de klacht en gewenste oplossing zo volledig mogelijk. U kunt uw brief richten aan;

Sebastiaan Installaties
Bosmansweg 97
7553MP Hengelo

Na het invullen van het formulier reageren wij uiterlijk binnen 14 dagen op uw klacht. Wij streven er naar om dit binnen een week beantwoord en opgelost te zien. Mocht het om welke reden dan ook langer in beslag nemen, dan hebben wij u in elk geval binnen 14 dagen gesproken over de verwachte oplostijd.

Wat is uw naam?

Wat is uw e-mail adres?

Wat is uw telefoonnummer?

Wanneer zijn wij bij u op bezoek geweest?

Wat was de aanleiding van ons bezoek?

Is naar uw mening, het probleem waar wij voor kwamen, opgelost?
JaNee

Indien er sprake is van schade, ontstaan naar aanleiding van ons bezoek, kunt u dan hieronder een zo volledig mogelijk beeld scheppen van de onstane schade?

Indien er sprake is van schade, hoe hoog schat u de schade in?

Indien er sprake is van schade, upload dan hier de foto's van de schade
Heeft u nog opmerkingen die u elders niet kwijt kon?

Wenst u een persoonlijk gesprek om een en ander toe te lichten, en zo ja, wanneer schikt u dat het best?
JaNeeWeet niet